SDW bezoekt FC-Wolvega

Gepubliceerd op 29 januari 2018 om 08:10

WOLVEGA- Vrijdag 26 januari hebben de gemeenteraadskandidaten voor Sociaal Duurzaam Weststellingwerf een werkbezoek gebracht aan FC Wolvega. Secretaris Alfred Tros en penningmeester Jelle Hof hebben hen bijgepraat over de uitdagingen waar de vereniging de  komende jaren voor staat.


Zo wil FC Wolvega het clubgebouw renoveren. Ook is er te weinig kleedruimte en is er de behoefte om een kunstgrasoefenveld aan te leggen. De bestuursleden brachten de belangrijke sociale rol die de vereniging in het dorp speelt onder  de aandacht en die zij in de wijk de Meulepolle samen met de gemeente verder wil uitbouwen.


Voor de delegatie van Sociaal Duurzaam was het een nuttige middag, waarin ze meer inzicht  kregen in het reilen en zeilen van deze voetbalclub met meer dan 500 leden en haar maatschappelijke functie.

Sociaal Duurzaam Weststellingwerf, opgericht door PvdA-Weststellingwerf, VVA en WeststellingwerfNatuurlijk!, wil de bijdrage per jeugdlid van een sportvereniging verhogen. Sport is erg belangrijk voor de ontwikkeling en gezondheid van mensen. SDW wil er alles aan  doen om te bereiken dat sport betaalbaar blijft voor alle inwoners en dat we mensen blijven stimuleren om te sporten.


«   »