SDW start campagne "eerst zaaien, dan oogsten"

Gepubliceerd op 29 januari 2018 om 08:19

Wolvega - Samen met de SDW-leden, start lijststrekker Cor Trompetter afgelopen zaterdag de  campagne op het Van der Sandeplein in Wolvega. SDW wil graag zaaien. Figuurlijk zaaien om  bekendheid te krijgen, te praten met mensen, te luisteren naar hun ideeën over een socialer en duurzamer Weststellingwerf. Een partij is leuk maar samen doe je meer! Door goed te luisteren,  kunnen we de stem van de burger laten horen binnen de gemeenteraad. Samen oogsten we  daar dan weer de voordelen van.


Maar we zaaien ook letterlijk: “We delen bloemzadenzakjes uit die tevens bij-vriendelijk zijn en willen zo de bijenpopulatie weer omhoog brengen. En hoe mooi is het dat we met alle inwoners  van Weststellingwerf straks die mooie bloemen echt kunnen zien bloeien. Dat is voor ons ook samendoen”, volgens Sippe Bron en Dirk Dubling, de nummers 2 en 3 op de
lijst.


Samendoen is uitgangspunt van de nieuwe lokale politieke partij, opgericht door de PvdA  Weststellingwerf, WeststellingwerfNatuurlijk! en Vrijheid Voor Allen, die op 21 maart voor het  eerst als nieuwe partij meedoet met de gemeenteraadsverkiezingen. Om versplintering tegen te gaan, hebben zij de handen ineengeslagen. Zo is ook te zien in hun logo. Zij streven naar een rechtvaardiger samenleving en een samenleving die volop inzet op verantwoord gebruik van onze aarde. Daarom is het uitgangspunt dat zij samen met inwoners, bedrijven en organisaties werken aan inhoudelijke plannen en die vervolgens samen uitvoeren. Deze bundeling van krachten leidt tot een krachtigere sociale en duurzame gemeentepolitiek en zal een open en inwonergerichte gemeentelijke organisatie bevorderen.


«   »